CuveeLogo4

Borfakultáció: BalatonBorok

Időpont: 2018. július 3., kedd 19:00 Helyszín: Cuvée Borszaküzlet&Bár, Szombathely

Borfakultáció címre hallgató kóstolósorozatunk következő "foglalkozásán" - 2018. július 3-án, kedden 19:00 órától - a Balaton borbrand-jével, vagyis a BalatonBorral ismerkedünk majd.

Hogy mi is az a BalatonBor? Mondhatnánk úgy is, hogy "a lepalackozott balatoni napfény", de konkrétabban egy meghatározott kritériumok alapján elkészített, majd egy szakmai zsűri által "elbírált" és jóváhagyott Olaszrizling, melyet bármelyik balatoni pincészet elkészíthet, de csak a zsűri által jóváhagyott tételek kerülhetnek BalatonBorként piacra.

Harmadik évébe lépett a 2015-ben debütált BalatonBor, a Balatoni KÖR és a Rizling Generáció közösségi terméke. A brand harmadik évjáratából, vagyis a 2017-esből a szakmai zsűri bírálata alapján 28 pincészet küldhette piacra BalatonBorát, mi pedig ebből a 28 tételből 6-ot kóstolunk majd - méghozzá vakon -, de hogy mely pincészetektől, és a Balaton körüli borvidékek mely pontjairól, az maradjon egyelőre titok (amelyre természetesen az est végén fény derül).

Részvételi díj: 3.250,- Ft/fő

Borfakultációinkról a képre kattintva, majd a "Részletek" címszó alatt olvasható még több információ.

A rendezvényen való részvétel elővételben megváltott jeggyel lehetséges. Részvételi jegy a Cuvée Borszaküzlet&Bárban váltható (Szombathely, Fő tér 24. Uránia Üzletház).

A részvételi jegy más személy részére átruházható, de készpénzre, illetve a jegyen feltüntetett dátumtól eltérő időpontra/alkalomra nem használható fel, és nem váltható át.

További információk telefonon a +36/94/367-842 számon, vagy személyesen üzletünkben érhetők el.

Mivel eseményünkre maximum 15 főt tudunk fogadni, az érdeklődőket a jegyelővétel sorrendjében regisztráljuk.

Szeretettel várunk mindenkit!

Bor és Bakelit elektronikus zenei est - Dj: BURI

Időpont: 2018. július 20., péntek 19:00 órától Helyszín: Cuvée Borszaküzlet&Bár, Szombathely

Ti milyen ital(oka)t választanátok a disco, house, deep house zenékhez? És ha kizárólag bakelitről szólnak?

2018. július 20-án, pénteken 19:00 órától mindez kiderül elektronikus zenei estünk keretében, ahol DJ Buri pörgeti majd a kizárólag bakelit korongokat, és persze mellette a másik főszerep a boroké/pezsgőké, és minden másé, ami csak "fellelhető" a bárban.

Asztalfoglalás ajánlott a +36/94/367-842 telefonszámon, vagy személyesen üzletünkben.

Mindenkit szeretettel várunk!

Szurkolj nálunk! - VB-TV a Cuvée-ben a 2018-as labdarúgó-világbajnokság mérkőzéseivel

Időpont: 2018. június 14. - július 15. Helyszín: Cuvée Borszaküzlet&Bár, Szombathely

VB-TV a Cuvée-ben, avagy szurkoljuk végig együtt a 2018-as labdarúgó-világbajnokság mérkőzéseit!

A szurkoláshoz - a tv-n kívül - jól behűtött borokat-fröccsöket, söröket, klassz koktélokat, kevert italokat - kisebbeknek finom szörpöket - ajánlunk, nehezebb helyzetekhez remek pálinkákat, grappákat, röviditalokat, ünnepléshez pezsgőket, Prosecco-kat, mindezek kísérőjéül pedig Cuvée-tálainkat és szendvicseinket.

Szeretettel várunk mindenkit, asztalfoglalás a 94/367-842 számon lehetséges.