Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 16 in /home/pan10000/honlapok/cuveeborszakuzlet.hu/rw_common/plugins/stacks/total-cms/TotalCMS/Component/Component.php on line 94

Borfakultáció: Villányi RedY

2018. szeptember 12., szerda 19:00

Borfakultáció címre hallgató kóstolósorozatunk következő "foglalkozásán" - 2018. szeptember 12-én, szerdán 19:00 órától - Villány legújabb márkájával, vagyis a Villányi RedY-vel ismerkedünk majd.

Hogy mi is az a RedY? 

"A ready (angolul kész) szó játékos megkurtításával létrehozott RedY (szó szerint: "vörös y") nevet kapta a villányi borvidék legújabb márkája. A névben az Y arra utal, hogy a villányi pincészetek ezen a "bisztróboron" keresztül szeretnék megszólítani és megnyerni maguknak a Y generáció fiataljait (is).

A "Villány vidám arcát" felvillantó RedY egy Portuguieser alapú házasítás, amelyben megjelenhetnek még a Blauburger, Zweigelt, Kékfrankos, Kadarka és más Villányban honos fajták. Az alkotók elképzelése szerint könnyed, gyümölcsös, vidám, fiatal, bulis, kedves, pimasz, vagány, izgalmas. Nem akar több lenni, mint ami, de kevesebb sem."

A bor, amelyet az első évjáratban 10 pincészetben készítettek, azonos márkanévvel, játékos közös címkével került forgalomba, mi pedig ebből a 10 tételből 6-ot kóstolunk majd - méghozzá vakon -, de hogy mely pincészetektől, az maradjon egyelőre titok (amelyre természetesen az est végén fény derül).

A rendezvényen való részvétel elővételben megváltott jeggyel lehetséges. Részvételi jegy a Cuvée Borszaküzlet&Bárban váltható (Szombathely, Fő tér 24. Uránia Üzletház). 

A részvételi jegy más személy részére átruházható, de készpénzre, illetve a jegyen feltüntetett dátumtól eltérő időpontra/alkalomra nem használható fel, és nem váltható át.

További információk telefonon a +36/94/367-842 számon, vagy személyesen üzletünkben érhetők el. 

Mivel eseményünkre maximum 15 főt tudunk fogadni, az érdeklődőket a jegyelővétel sorrendjében regisztráljuk.

Szeretettel várunk mindenkit!

(További részletek Borfakultációinkról elérhetők a képre kattintva, majd a Részletek címszó alatt.)